Tato stránka má omezenou podporu pro váš prohlížeč. Doporučujeme přejít na Edge, Chrome, Safari nebo Firefox.

Využijte dopravu zdarma pro objednávky nad 49 USD.

What is a Skin Serum?

Co je to pleťové sérum?

Jaké jsou výhody používání pleťového séra a jak si mohu vybrat to pravé pro mě? Za prvé, co jsou to pleťová séra? Pleťová séra jsou lehké, rychle se vstřebávající produkty péče o pleť. Jejich cílem je proniknout hluboko do pokožky a poskytnout koncentrované aktivní složky. Zde jsou některé z výhod používání séra.

Hydratace

Séra jsou často formulována s hydratačními složkami, jako je kyselina hyaluronová, glycerin nebo ceramidy, které mohou pomoci hydratovat a vyhlazovat pokožku.

Cílená léčba

Séra mohou být formulována se specifickými aktivními složkami, aby se zaměřovala na různé kožní problémy, jako jsou jemné linky a vrásky, hyperpigmentace nebo akné.

Lehká formule

Séra jsou obvykle lehká a rychle se vstřebávají, takže jsou ideálním doplňkem jakékoli rutiny péče o pleť. Při výběru séra je důležité vzít v úvahu obavy a cíle vaší pleti.

Výběr správného séra pro váš typ pleti

Pro suchou pokožku

Hledejte séra, která obsahují hydratační složky, jako je kyselina hyaluronová nebo ceramidy, které pomáhají hydratovat a vyhlazovat pokožku.

Pro mastnou nebo aknózní pleť

Hledejte séra, která obsahují složky proti akné, jako je kyselina salicylová nebo benzoylperoxid. Ty pomáhají uvolnit ucpané póry a redukovat vyrážky.

Na vrásky

Hledejte séra, která obsahují složky proti stárnutí, jako je retinol, vitamín C nebo peptidy. Mohou pomoci snížit výskyt jemných linek a vrásek.

Pro citlivou pokožku

Hledejte séra, která jsou bez parfemace a obsahují jemné, nedráždivé složky, jako je aloe vera nebo heřmánek. Tyto složky pomohou zklidnit a zklidnit citlivou pokožku.

Kdy byste měli používat obličejová séra?

Séra se obvykle aplikují po čištění a tonizaci, ale před hydratací. Malé množství je obvykle dostačující, protože vzorec může být vysoce koncentrovaný. Séra lze používat samostatně nebo ve spojení s jinými produkty péče o pleť, v závislosti na individuálních problémech a preferencích pleti. Navíc, když zavádíte nové sérum do vaší rutiny péče o pleť, je důležité produkt nejprve otestovat náplastí. To zajistí, že nezpůsobí žádné podráždění nebo alergické reakce. Doporučuje se také začít s nižší koncentrací účinných látek a postupně je zvyšovat, aby nedošlo k přetížení pokožky.

Odnést

Celkově mohou být obličejová séra skvělým doplňkem běžné péče o pleť, pokud jsou používána důsledně. Pleťová séra dokážou dopravit cílené aktivní složky hluboko do pokožky, což může pomoci řešit specifické problémy pleti.

Použijte kód kupónu WELCOME10 pro 10% slevu na první objednávku.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Jste ||částka|| daleko od dopravy zdarma.
No more products available for purchase