Tato stránka má omezenou podporu pro váš prohlížeč. Doporučujeme přejít na Edge, Chrome, Safari nebo Firefox.

Využijte dopravu zdarma pro objednávky nad 49 USD.

Seasonal Skin Care Dos and Don'ts

Co dělat a co nedělat sezónní péči o pleť

Je to kvalita a chemie aktivních složek produktů, které pomáhají vytvářet zářivou a zdravou pleť, nikoli množství produktů, které používáte. Praktikování zdravé rutiny péče o pleť od raného věku je klíčem k celoživotní dobré pleti. Čekat, až se objeví linky, vrásky, krepatá pleť, tmavé skvrny a pytlovité oči, je mnohem těžší opravit než pleť, která byla udržována v dobrém stavu. Jednoduchá důsledná rutina přizpůsobující se stárnutí a ročním obdobím se stává rutinou pro život.

Kůže má svůj čas na opravu v pozdních nočních hodinách, kdy je tělo v klidu a pokožka nebojuje se sluncem, větrem, alergiemi a teplotními změnami. Kůže, náš největší orgán, si odpočine od své denní práce a je schopna se opravit. Dopřejte své pokožce důslednou noční péči a sklízejte odměny za mladistvou, zářící pleť.

Pití vody má blahodárné účinky na pokožku a tělo.

Účinky počasí na kůži

Jak se blíží jaro a léto, pobyt venku zvyšuje sluneční záření, teplo, alergie, špínu a pot. Ať už máte jakýkoli typ pleti, budete mít prospěch z ochranného, ​​ale dobře naplánovaného režimu péče. Blíží se podzim s chladem a často i poklesem vlhkosti. Topné systémy přicházejí se zimním vysoušením naší pokožky.

Každá pleť vyžaduje v tomto ročním období extra hydrataci. Hledání produktů s kyselinami hyaluronovými, ceramidy a glyceriny, jako je tento , pomůže uzamknout tolik potřebnou vlhkost v pokožce. Pokožce pomůže i krémovější hydratační krém. Kromě člověka s mastnou pletí. v tomto ročním období je třeba se vyhnout kyselinám salicylovým.

Myslete na svou vodu po celý rok! Ph (kyselý/alkalický stupeň vaší vody) je obvykle 7 na alkalické straně. Ideálně má pleť pH 5,5. (Trochu kyselé). Instalace změkčovače vody u vás doma může zklidnit pokožku nebo instalace filtru na sprchovou hlavici může pomoci snížit vysoušení minerálů. Zvlhčovač vzduchu v ložnici v zimních měsících může pomoci také tím, že zvýší úroveň vlhkosti, kterou topný systém vyčerpává.

Lékařská estetika

Následující seznam ošetření lze provádět po celý rok s opatrností ohledně vystavení slunci:

Kyselé peelingy

Mikrodermabraze

LED světelná terapie

Mikroproud

Mikročepel

         Swich od Circadia

Hydro péče o obličej

Botox a výplně

Načasování lékařské estetiky by mělo být projednáno se svým lékařem. U těchto a mnoha dalších současných ošetření se nedoporučuje pobyt na slunci, takže léto nemusí být příznivým obdobím pro IPL lasery, hyperpigmentace Fraxel Laser, Ultherapy, Blue Light, permanentní make-up a další.

Typy pleti:

Schnout

Normální

Olejový

Citlivý

Alergický

Produkty, které je třeba mít po ruce:

Odstraňovač make-upu

Čistič

Toner

Sérové ​​a bodové ošetření

Oční gel

Denní zvlhčovače

Denní opalovací krém SPF 37

Noční krémy

Masky

Každodenní péče

Čisticí prostředky – Jemné čisticí prostředky na olejové bázi, jako je JCos' White Ichigo Organic Tech Cleanser, odstraní make-up a mastnotu z pórů a zabrání vysoušení pokožky způsobenému slunečním zářením. Pokud vám nevyhovují produkty na olejové bázi, existují jemné čisticí prostředky s glycerinem, bylinnými, ovocnými a bobulovitými, rostlinnými bázemi, které zanechávají pokožku vyživenou a svěží.

Večer je nejdůležitější čas na čištění, odstranění make-upu, aby se zabránilo ucpávání pórů a hromadění odumřelé pokožky.

Pro mastnou pleť by se měl používat nekomedogenní odstraňovač make-upu. Čisticí prostředky, pěnivé nebo neutrální, a kyselina salicylová (2-3krát týdně) pro vyvážení mastnoty a čištění pórů. V zimě může být nutné použití salicylu omezit, protože může velmi vysušovat.

Tonery – Bylinné tonery na vodní bázi s kyselinami hyaluronovými vytvoří v pokožce úroveň vlhkosti, aby ji udržely hydratovanou a zářící.

Séra - tonery s kyselinou hyaluronovou, peptidy jako Matrixal 300 argerilin, Senth 6 a mnoho dalších. Vitamin A a C, esenciální oleje, mořské řasy jsou ošetření, která mohou být použita před hydratačními krémy k úpravě a podpoře funkce buněk.

Mastná pleť často používá na noc kyseliny nebo benzoylperoxid, bylinné a esenciální oleje k nápravě problémů s nadměrnou tvorbou mazu.

Oční gely - Poskytují vlhkost jemné pokožce kolem očí. Produkty obsahující kyseliny hyaluronové a peptidy pomáhají budovat proteiny a odstraňují temnotu a posilují jemnou tkáň pod očima. Oleje speciálně formulované pro oči fungují dobře, používejte je lehce a extra utužujte, abyste se vyhnuli otokům. Říká se, že retinoly pomáhají s plíživostí.

Hydratační krémy – V létě by měly být zvlhčovače přes den lehké a v noci mohou být těžší v závislosti na osobních preferencích a typu pleti. V zimě mohou být krémové těžké krémy pohodlné.

Opalovací krémy – Výzkum naznačuje, že opalovací krém s SPF 37 je maximum, které musíme použít. Seznam bezpečných opalovacích krémů EWG.org je pravidelně aktualizován a je dobrým místem pro hledání bezpečných produktů. Opalovací krémy byste měli používat vždy, když jste venku na slunci.

Noční masky - Dodají pleti regeneraci a výživu. Často jsou na bázi hyaluronové kyseliny a peptidu, aby vyplnily a opravily tkáň během spánku. Noční masky s retinolem a kyselou bází pomáhají snížit krepatění u starší pleti.

Exfolianty – měly by se používat pravidelně, alespoň dvakrát týdně. Exfolianty mohou být enzymatické z ovoce, bobulovin, zeleniny, jogurtů, oliv a domácí nebo koupené v obchodě. Jsou důkladné bez drsnosti křovin nebo štiplavých kyselin.

Jiné exfolianty mohou být drsné jako sůl nebo cukrové peelingy, mleté ​​ořechy a rýže, čisticí prostředky na mikrodermabrazi nebo kyselé glykolové polštářky vyrobené z jiných kyselin.

V zimě omezte používání peelingů, pokud je pokožka suchá nebo popraskaná.

Masky – Masky mohou používat všechny typy pleti v závislosti na požadovaném výsledku. Gelové masky vyživují pokožku. Jílové masky vytahují nečistoty, síla je dána typem pleti.

Na závěr, péče o pleť nemusí být obtížná, nicméně existuje nepřeberné množství produktů, ze kterých si můžete vybrat, takže může být matoucí vědět, co je pro vaši vzácnou pleť nejlepší. Licencovaný estetický specialista, lékařské lázně nebo dermatolog jsou dobrými místy k posouzení vaší pleti. Dobrá péče o pleť začíná již v raném věku pro dosažení nejlepších výsledků. Stárnout s půvabem je způsob myšlení, který pomáhá, když se každý den točíme kolem slunce, přejeme vám, aby vaše pokožka prospívala!

Použijte kód kupónu WELCOME10 pro 10% slevu na první objednávku.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Jste ||částka|| daleko od dopravy zdarma.
No more products available for purchase