Tato stránka má omezenou podporu pro váš prohlížeč. Doporučujeme přejít na Edge, Chrome, Safari nebo Firefox.

Využijte dopravu zdarma pro objednávky nad 49 USD.

Japanese Beauty Routines

Rutiny japonské krásy


Japonské kosmetické rutiny jsou známé svým zaměřením na péči o pleť. Ve skutečnosti je v Japonsku péče o pleť
považována za formu umění a je velkou součástí kultury.


Japonci věří, že krásná pleť začíná zdravými návyky a životním stylem.

Aby vaše pleť zůstala lesklá a krásná, je nezbytné se soustředit nejen na péči o pleť, péči o pleť, ale také na přípravu životního stylu, jako je strava a spánek. Dnes představím životní návyky důležité pro vytvoření hydratované a krásné pleti v několika základních kategoriích. Všechny je snadné začlenit, proto prosím zvažte, co můžete udělat nyní a co musíte udělat lépe, když se ohlédnete zpět na svůj život.


Kolik kroků má japonská péče o pleť?

10 kroků. Základními principy J-beauty jsou péče a detaily, jejichž cílem je, aby byla vaše pleť čistá, hydratovaná a zářivá. Každý krok má konkrétní cíl a prvořadé je také pořadí.

Jedná se o poměrně rozsáhlou rutinu péče o pleť, kterou je pravděpodobně pro většinu z nás těžké každý den dodržovat – nemluvě o možných negativních důsledcích každodenního peelingu pokožky.

Zatímco péče o pleť závisí na potřebách vaší pleti, my se podíváme na pět nejběžnějších kroků v základní japonské péči o pleť, která zahrnuje dvojité čištění, dvojitou hydrataci a sluneční péči. Dávejte pozor na to, jaký produkt si chcete vybrat na základě svého typu pleti a preferencí (nikdy však nezapomínejte na opalovací krém!).

Dobrou zprávou je, že si můžete osvojit níže uvedené návyky, díky kterým bude vaše pleť vypadat úžasně. Pokud máte zájem dozvědět se více o tom, jak mít krásnou pleť, pak čtěte dál!

Udržujte svou pokožku čistou opatrným mytím obličeje.

Udržování čisté pleti je jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete udělat. Zvykněte si odstraňovat nečistoty a make-up z povrchu pokožky pomocí čisticího a čisticího prostředku na obličej. Je dobré vybrat si výrobek, který obsahuje hydratační přísady se střední čisticí silou, aby neodstranil vlhkost potřebnou pro pokožku.

Při mytí obličeje obličejový čistič dobře napěňte, jemně jej očistěte, jako byste pěnu váleli po pokožce, a nezapomeňte smýt vlažnou vodou. Příliš důkladné mytí vaši pokožku zatíží, proto je důležité ukazovat, abyste skončili rychle a nezpůsobovali pleti zbytečné tření .

Předcházejte suché pokožce základní péčí

Musíte udržovat pokožku vlhkou! Pokud je bariérová funkce snížena a vaše pokožka je suchá, vaše pokožka zhrubne.

White Ichigo Organic Tech Wash

Tato pěna na obličej je speciálně navržena tak, aby čistila pokožku a odstranila přebytečný maz, nečistoty a odumřelé kožní buňky. Obsahuje rostlinné enzymy, ovocnou šťávu z bílých jahod, olej z malinových semínek pro odstranění odumřelé pokožky a esenciální oleje z levandule, tymiánu a pelargónie pro hydrataci pokožky. Tento čisticí prostředek obsahuje také kyseliny hyaluronové, které pomohou opravit poškození způsobené volnými radikály pro vlhkou a zářivou pokožku! S přidanou pomerančovou kůrou dokonce pomáhá odstranit melasma.

Citrusová vůně vás zanechá svěží, čisté a energické.
ZPŮSOB POUŽITÍ: smíchejte množství velikosti hrášku s vodou, dokud nezpění, omyjte a opláchněte.

VZHLED A POMOC: krémově bílá pěna, snadno se nanáší, snadno se odstraňuje vodou, pokožka je po použití vlhká a hydratovaná.

HLAVNÍ: jemný enzym, bílá jahoda, rostlina, esenciální olej, čisticí prostředek, japonský výrobek, nerozbitná, recyklovatelná plastová tuba, lehká ovocná vůně.

Bílý čistící krém Ichigo Tech

Ošetřujte svou pokožku jemně tímto čisticím krémem, který se promění v čisticí olej. Čisticí přípravek má složení dva v jednom – Cleansing Micro Encapsulated Oil, * který rozpouští make-up a nečistoty, a Natural Cleansing Oil.

Tyto jedinečné čistící oleje obsahují tři typy kyseliny hyaluronové – rostlinné květové esenciální oleje, skvalen a ricinový olej pro vyhlazení pokožky. Obsahuje také enzymy, které rozkládají mrtvé kožní proteiny, jako je melasma, pihy a hyperpigmentace, což vede k jasnějšímu tónu pleti.

Bakteriocidní, čistící esenciální oleje – levandule, tymián a rozmarýn eliminují bakterie, které způsobují akné.

ZPŮSOB POUŽITÍ: naneste velikost hrášku na vlhkou pokožku a masírujte obličej a krk; lze jej použít v okolí OČÍ k odstranění make-upu a použití žínky. Čtyři týdny, abyste viděli výsledky.

VZHLED A NA omak: Průhledná bílá, lehká konzistence, lehká mastnota, snadno se nanáší, snadno se odstraňuje vodou, pokožka je po použití vlhká a hydratovaná.

HLAVNÍ: organický přírodní enzymový čisticí prostředek obsahuje rostlinu bílé jahody, esenciální oleje, jemnou bylinkovou vůni, japonský produkt a nerozbitnou, recyklovatelnou plastovou tubu.

* Mikro zapouzdření se používá v celé péči o pleť pro "tavení" Umožňuje ingredience izolovat , takže se nerozpadají v nosném produktu, dokud nejsou masírovány. Umožňuje také esenciálním olejům proniknout za Langerhansovy buňky pokožky, aby se zabránilo alergickým reakcím.

Pokud jde o vaši pleť, znalost základů je zásadní. Pokud pečujete o svou pokožku, prvním krokem je uvolnit a zjemnit pokožku tonikem.

Bílá organická tech esence Ichigo

Toto mikroemulzní tonikum je nealkoholické a je určeno k hydrataci a zlepšení bariérové ​​funkce pokožky. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která má vysokou schopnost zadržovat vlhkost, takže je vhodná pro suchou nebo citlivou pleť. Toto tonikum , obohacené o naši silnou antioxidační směs trehalózy, beta karotenu, extraktu z řas a vitamínu C, aktivně chrání před vznikem hyperpigmentace potlačením hyperaktivních melanocytů (kožních buněk odpovědných za produkci melaninu).

Jedná se o svěží, hydratační mlhu, která je vytvořena bez alkoholu nebo parabenů – nevysušuje ani nedráždí vaši pokožku, protože jemně odstraňuje nečistoty, takže můžete účinně ošetřit zabarvení.

ZPŮSOB POUŽITÍ: 2–3 kapky dlaně nebo vatového tamponu, rovnoměrně rozetřete na obličej a krk, nechte vstřebat .

VZHLED A POMOC: Čirý, svěží, snadno se vstřebává, pokožka je jemná a vlhká.

HLAVNÍ ÚDAJE: nealkoholický toner, který obsahuje esenciální oleje, ovocné šťávy, kyseliny hyaluronové, opravuje melasma, 99% přírodní zdroje, japonský produkt, nepálí ani neštípe, světlo, svěží vůně, skleněná lahvička.

Hydratovat pokožku je nezbytné, ale není to tak jednoduché jako aplikace toneru.

Měli byste použít sérum k dodání ingrediencí hluboko do pokožky, abyste ze svého hydratačního krému dostali maximum. Poté byste měli obličej pokrýt mléčným mlékem nebo krémem, abyste utěsnili vlhkost .

A nezastavujte se tam! Večer je také nezbytné použít noční masku po nanesení hydratačního krému, aby se všechna ta úžasná vlhkost zablokovala.

Nyní, když si vyberete typ krému nebo gelu, který zůstane na vaší pokožce déle než typ pleťového mléka, je v prevenci vysoušení účinnější. Pokud si nejste jisti, jakou položku vybrat, vybírejte kosmetiku pro citlivou pleť bez přísad, produkty šetrné k pokožce a věci, které obsahují spoustu hydratačních složek, jako je ceramid, kolagen, kyselina hyaluronová, proteoglykan a minerály. Speciální péče pomocí intenzivních sér a plátěných masek je také účinná, zkuste je proto aktivně začlenit do své rutiny.

Návyky, které vedou ke krásné pleti.

Za prvé, UV ochrana. Při vystavení ultrafialovým paprskům se melanin vylučuje jako ochranné opatření. Pokud je množství melaninu průměrné, bude vylučován jako špína, ale pokud je ho příliš mnoho , způsobuje pigmentaci a tmavé skvrny. Jinými slovy, vystavení ultrafialovým paprskům způsobuje pigmentaci, jako jsou skvrny a matnost – takže byste měli přijímat opatření nejen na jaře a v létě, ale po celý rok.

Cvičte přiměřeně

Cvičení je skvělý způsob, jak zlepšit své celkové zdraví a kondici. Pomáhá podporovat krevní oběh a metabolismus pokožky, takže vypadáte a cítíte se mladistvěji.

Pokud s cvičením začínáte, nebojte se! Nemusíte se ze začátku moc snažit. Začněte tím, že se budete potit při aerobních cvičeních, jako je chůze, protahování nebo plavání – a poté si z cvičení vytvořte návyk. Pokud cvičíte venku, nezapomeňte se často znovu natírat opalovacím krémem, abyste se chránili před UV zářením.

Zbavte se stresu

Stres je významným faktorem v procesu stárnutí. Může způsobit, že vaše tělo bude produkovat více kortizolu, což zrychlí vaši srdeční frekvenci a váš trávicí systém bude pracovat rychleji. To je důvod, proč mají lidé často problémy se spánkem, když jsou ve stresu.

Existuje mnoho způsobů, jak snížit stres, ale jedním z nejjednodušších způsobů je vyvážení hormonů. Když odstraníte příčinu stresu, vaše autonomní nervy se snadněji přizpůsobí a budete mít méně problémů se stahováním krevních cév. A pokud se tyto věci stanou, bude snazší, aby si obnova pokožky udržela svou normální funkci!

Jak tedy můžete vyrovnat své hormony? Existuje mnoho různých metod: chatovat s přáteli, věnovat se koníčkům, meditovat, prohlížet umění – nebo dokonce být v přírodě! Zkuste zjistit, co vám nejlépe vyhovuje, a dělejte tyto věci, když se cítíte ve stresu.

Jídla, která vedou ke krásné pleti.

Pro krásnou pleť je důležitá i strava. Možná si neuvědomujete potraviny a nápoje, které jsou dobré pro vaši pokožku. Zde je několik snadno použitelných tipů, které můžete začlenit do svého každodenního života.

Jíst zdravá jídla a dostatek spánku pomáhá tělu produkovat kolagen, nezbytný protein, který dodává pleti mladistvý vzhled.

Ovoce a zelenina obsahují antioxidanty, které pomáhají opravit poškozené kožní buňky a snížit zánět.

Také byste měli denně pít hodně vody, protože pomáhá udržovat vaše tělo hydratované a čistí toxiny ze systému.

Pijte horké nápoje

Je pití horkých nápojů dobrý nápad? Ano! Když pijete horké nápoje, váš metabolismus se trochu zrychlí. Pomáhá také udržet vaše tělo v teple, což je skvělé pro zimní období.

Ale nemějte pocit, že musíte jít ven a koupit si varnou konvici nebo tak něco. Nejlepší je pro vás obyčejná voda, ale pokud vám obyčejná voda nevyhovuje, zkuste ječný čaj nebo bylinkový čaj. Musíte najít něco, co vás bude bavit, aby se to stalo součástí vaší rutiny.

A nezapomeňte na načasování! Hydratace je klíčem ke zdravé pokožce – proto se ujistěte, že pijete celý den, nikoli najednou. A před spaním? Před prací? Před obědem? Kdykoli to pro vás bude vhodné!

Koupel, která vede ke krásné pleti.

Koupel je skvělý způsob, jak zlepšit zdraví a vzhled pokožky.

Prvním krokem k udržení krásné pleti je odstranění nečistot z pleti. Když se sprchujeme, máme tendenci se jen očistit a pak vyjít ven – ale 10 minut před spaním ve vaně může zlepšit krevní oběh, což vám pomůže zotavit se z únavy a celkově se cítit lépe.

Kromě toho může koupání podporou krevního oběhu zmírnit ztuhlost, pomoci zotavit se z únavy a regulovat metabolismus kožních buněk. Je to proto, že metabolismus kůže je obrat: stará kůže se bez prodlení znovuzrodí jako nová. Při koupeli se také doporučuje masírovat svaly, protože to zlepšuje krevní oběh v celém těle a usnadňuje odstranění únavy.

Než budete v noci spát, dejte si asi 10 minut teplou koupel ve vlažné vodě (kolem 38-40 stupňů), která vám pomůže uvolnit se. Pokud se koupete v horké vodě, vaše sympatické nervy budou dominantní a rychle se probudí; pokud však použijete vlažnou vodu, vaše parasympatické nervy se stanou dominantními a usnadní vám přirozené usínání.

Vyhněte se jídlu a pití alkoholu před spaním

Když jíte nebo pijete alkohol, energie ve vašem těle je odebírána trávením jídla, takže váš spánek se stává povrchním. Chcete-li zlepšit kvalitu spánku, je dobré dojíst asi 2 až 3 hodiny před spaním.

Spánek, který vede ke krásné pleti.

Víte, co se říká: Bez kvalitního spánku nemůžete být v nejlepší formě.

A ukazuje se, že to není jen klišé. Nedostatek spánku může ve skutečnosti způsobit rychlejší stárnutí pokožky! Je to proto, že přirozené procesy regenerace a oprav v těle probíhají během spánku, takže dobrý noční odpočinek je nesmírně důležitý pro udržení zdravé pokožky.

Zdá se to jako taková maličkost, ale pokud nespíte dobře, možná je čas znovu se podívat na své spánkové prostředí. Máte-li potíže s usínáním nebo spánkem, najděte způsoby, jak zajistit, aby vaše ložnice více napomáhala klidnému spánku (například vypnutí veškeré elektroniky hodinu před spaním).

Před spaním odpočívejte oči

Když se vystavíme modrému světlu počítače nebo smartphonu nebo intenzivnímu světlu vyzařovanému z jasné obrazovky, naše těla ještě nejsou připravena ke spánku. To může způsobit, že v noci budeme mít problémy s usínáním.

Melatonin, který podporuje ospalost, je méně pravděpodobně produkován, když se probudíte modrým světlem počítače nebo smartphonu nebo intenzivním světlem vyzařovaným z jasné obrazovky.

Než půjdete spát, vědomě se nedotýkejte počítače nebo smartphonu. Můžete si také vyzkoušet kondici, abyste usnuli v lepší kondici.

Odnést

Dobrá pleť je výsledkem zdravých návyků.

Japonská rutina péče o pleť je skvělý způsob, jak se hýčkat. Je to uvolňující, cítí se dobře a vaše pleť vypadá úžasně. Nejlepší na tom je, že na trhu jsou produkty, které můžete měnit a zkoušet nové věci, jak často chcete.

Přijetí tohoto typu režimu může trvat déle než váš současný režim. Pokud chcete mít zářivou pleť, měli byste odličování make-upu a nanášení nočních produktů péče o pleť věnovat tolik času, jako nanášení make-upu ráno. Kromě každodenní péče o pleť, která vyhovuje vašemu typu pleti, jako je prevence vysoušení, je dobré si uvědomit i oblasti, které lze zlepšit, jako je úprava spánkového rytmu a dbát na jídelníček.

Hodně štěstí!

Použijte kód kupónu WELCOME10 pro 10% slevu na první objednávku.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Jste ||částka|| daleko od dopravy zdarma.
No more products available for purchase