Tato stránka má omezenou podporu pro váš prohlížeč. Doporučujeme přejít na Edge, Chrome, Safari nebo Firefox.

Využijte dopravu zdarma pro objednávky nad 49 USD.

Hidden secrets of White Ichigo!

Skrytá tajemství Bílého Ichiga!

Jahodová pole mohou být věčná, ale bílé jahody, také známé jako White Ichigo, jsou zralé na to, aby se staly ovocem budoucnosti, pokud jde o inovativní, jemnou a účelnou péči o pleť.

Jedno z mnoha požehnání přírody, White Ichigo je vysoce účinné, ale jemné a funkční ovoce s vlastnostmi, které vyhlazují, zesvětlují a rozjasňují pokožku. Bílé Ichigo, které obsahuje polyfenol a vitamín C, je bohaté na antioxidanty a vlastnosti proti stárnutí, které inhibují aktivitu tyrosinázy a produkci melaninu, účinně snižují pigmentaci, vymazávají tmavé skvrny a stimulují kolagen.

Jedno z mnoha tajemství krásy, které japonské ženy uchovávaly po staletí, jako je ochrana pleti před škodlivými účinky slunce, White Ichigo je součástí rutiny péče o pleť, která urychluje účinky věku a obrací ruce času.

Údajné výhody bílého Ichiga

  • Rozjasňuje pleť
  • Inhibuje aktivitu a produkci tyrosinázy
  • Inhibuje produkci melaninu
  • Vlastnosti proti stárnutí
  • Bohaté na antioxidanty
  • Stimuluje produkci kolagenu

JCOS, značka holistického životního stylu přinášející japonské rituály krásy ženám po celé Americe, představuje novou řadu přírodních produktů Organic White Ichigo Skin Care, nejnovější přírůstek do řady jednoduchých, eticky získaných a udržitelných produktů, které se zároveň zabývají pokožkou. a vlasy a zároveň vytváří harmonický vztah mezi tělem a duší.

Každý jednotlivě nabízí unikátní a specializované složení, které přináší cílené efektivní výsledky, každý produkt z řady White Ichigo sdílí jednu společnou složku – organické bílé jahody se rozjasňujícími, stahujícími a regeneračními vlastnostmi, které snižují nežádoucí pigmentaci a melanin, dokonce i tón pleti a vytvářejí zářivou, průsvitnou záři.

Sedm účelných produktů, které svítí na japonskou rituální kulturu krásy, rozjasňuje a rozjasňuje všechny typy a odstíny pleti, symbioticky čistí, tonizuje, hydratuje, zpevňuje a uzamyká vlhkost a vytváří mladistvou záři.

Sedm kroků k jasnější, světlejší a zářivější pleti

Krok 1: White Ichigo Tech Essence Lotion je japonský toner obsahující 3 typy kyseliny hyaluronové, které hloubkově hydratují a čistí, odstraňují odumřelé buňky a obnovují obnovu epidermálních buněk.

Krok 2: Bílý organický Tech-čisticí krém Ichigo obsahuje měkké ekologické kapsle, které se po uvolnění rozpouštějí, odstraňují make-up a nečistoty, hluboce pronikají do všech vrstev pokožky, aby ji vyčistily, hydratovaly a naplnily.

Krok třetí: White Ichigo Organic Tech-Wash , vyrobený ze změkčujícího včelího vosku, je jemně hustá pěna, která jemně odstraňuje mastnotu a odumřelé kožní buňky a čistí póry, aby odhalila jemnou a mladistvě vypadající pokožku.

Krok 4: Bílý prášek na mytí obličeje Ichigo se rychle promění v hustou, elastickou pěnu, která čistí póry, odstraňuje přebytečný maz a odstraňuje přebytečný keratin pro vlhkou, jemnou a jasnou pokožku. Bílá jahoda, fermentovaný růžový med, výtažek z plodů papáje a bramborový škrob společně omyjí a jemně odlupují pokožku a zanechávají neporušenou ochrannou bariéru. Vodou aktivované enzymy (enzym lipáza a proteolytický enzym proteáza) rozjasňují a hydratují.

Krok pátý: Bílé Ichigo Tech-Serum , vyrobené z extraktu z bílé jahody, vitaminu C, fermentačního filtrátu hruškové šťávy a extraktu z květu sedmikrásky, potlačuje produkci melaninu, zabraňuje tvorbě skvrn a pih způsobených spálením a zesvětluje pokožku dlouhodobé používání.

Šestý krok: White Ichigo Organic Tech-Cream , vyrobený ze 3 typů kyseliny hyaluronové, uzamyká vlhkost, chrání před vysoušením, minimalizuje a stahuje póry a vyrovnává texturu, zanechává pokožku hydratovanou a zářící.

Krok sedm: Bílá ichigo Tech organická spací maska ​​vyrobená z jahod, arbutinu, malinového oleje, 3 typů kyseliny hyaluronové a levandule je trojí intenzivní ošetření, které rozjasňuje, hydratuje, obaluje a opravuje pokožku, zatímco spíte.

Udělat si čas z všedního dne, užít si okamžik, najít svůj střed a podpořit zdravou rovnováhu vnitřní a vnější krásy prostřednictvím každodenních rituálů, to je základní přesvědčení značky JCOS. Více než jen další kosmetická společnost, JCOS spojuje starodávné asijské léčivé vlastnosti s čistými, jemnými a smysly navozujícími ingrediencemi a japonskou filozofií, že jednoduchý život, účelná péče o sebe a záměrnost kultivují celkovou pohodu zevnitř ven.

Na neustálém úsilí přinést východní kulturu krásy, navrženou k omlazení, obnově a revitalizaci vlasů a pokožky moderním ženám na západě, JCOS představuje White Ichigo.

White Ichigo a celá řada produktů péče o vlasy a pleť od JCOS, holistické japonské lifestylové značky, přináší rovnováhu, světlo a krásu, snaží se nasměrovat vnitřní mír prostřednictvím praxe cílevědomé péče o sebe, každodenních rituálů krásy a všímavosti. do života.

Autor: Eileen Honey Strauss

Použijte kód kupónu WELCOME10 pro 10% slevu na první objednávku.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Jste ||částka|| daleko od dopravy zdarma.
No more products available for purchase