Tato stránka má omezenou podporu pro váš prohlížeč. Doporučujeme přejít na Edge, Chrome, Safari nebo Firefox.

Využijte dopravu zdarma pro objednávky nad 49 USD.

AH SILK!

AH SILK!

Žádná jiná látka na planetě není podobná té. Je luxusní, elegantní a přitom praktický a jednoduchý. Dá se utkat na sto různých způsobů a použít od nejsyrovějšího až po nejušlechtilejší. Tvoří typy jako Dupionni, Charmeuse, Crepe, Matka, Habotia a matka všech Silk Peau de Soie. Kdysi jej uctívaly pouze královny a králové, nyní je to základ v textilním domácím a módním průmyslu a je k dispozici každému, kdo ho chce, a můj bože, může být nádherný.

Vyšívané hedvábí.

Určující vlastností je hmotnost. Může jít od průhledné a lehké jako pírko až po střední a supertěžkou. Hmotnost se nejčastěji používá k určení použití a aplikace oděvu nebo předmětu. Lehké hedvábí se používá pro svatební oděv, zatímco střední se používá pro módu a těžké váhy se používají v interiérovém designu. Inovativní kreativci však často rozmazávají linie použití a aplikace a vytvářejí skutečná umělecká díla pro módu a domov.

Raw Silk Matka

Surová hedvábná matka používaná v interiérovém designu.

Hedvábí je přírodní proteinové vlákno, které dělá zázraky pro zdraví vlasů.

Z tohoto důvodu si mnoho žen během spánku balí vlasy do hedvábí, které minimalizuje lámání. Často je popisováno jako nejsilnější přírodní vlákno na světě. Mezi další výhody hedvábí patří:

  • Udržuje vaši pokožku hydratovanou.
  • Může zlepšit váš spánek .
  • Reguluje tělesnou teplotu a udržuje vás v teple v chladném počasí a v chladu v horkém počasí.
  • Pomáhá bojovat s příznaky menopauzy.
  • Známý pro své hypoalergenní vlastnosti, je kompatibilní se všemi typy pleti.
  • Jeho hustá tkaná struktura zabraňuje hromadění prachu a roztočů a chrání nositele před alergeny.
  • Hedvábí je přirozeně protiplísňové a antimikrobiální.

Albumen je přirozeně se vyskytující chemická látka v hedvábí, při nošení pomáhá zrychlit metabolismus pokožky, což způsobuje, že se odumřelé kožní buňky vyvíjejí a opravují mnohem rychleji. Dlouhodobé používání hedvábí v průběhu času výrazně zlepší vzhled pokožky a výrazně zpomalí účinky stárnutí. Co je plus, můžete se zahalit do nádherné látky a přitom zůstat mladá.

Svatební hedvábí krep a šantung.

Přírodní látky, jako je hedvábí, mohou navodit pocity vyživování, klidu a hodnoty, protože to je a poskytují vám tyto emoce z přirozených vlastností, které mu dala matka příroda. Protože hedvábí reguluje tělesnou teplotu, je to skvělá volba látky pro prostěradla a ložní prádlo.

Hedvábí Charmeuse použité pro povlaky na polštáře JCOS ...

Není pochyb o tom, že 100% hedvábí je poklad; bylo to po staletí. Jednou z nevýhod lidí vlastnících hedvábí je cena. V dnešní společnosti je to stále považováno za příliš drahé na oblečení i design interiéru. Ale jde o to, neměly by některé věci stát víc, protože stojí za to a jsou daleko nad průměrem a světskými věcmi, které používáme každý den? Američané byli tak zvyklí z pohodlí, že si mohli koupit levnou rychlou jednorázovou módu a domácí zboží vyrobené ze syntetických tkanin, že když přijde na vlastnictví pravých přírodních vláken, prostě nevíme, o co přicházíme.

... a JCOS hedvábné scrunchies .

Nyní, když víte více o této krásné a luxusní látce, doufáme, že ke svým nákupům přidáte oděvy, doplňky a bytové doplňky a začnete si užívat vše, co ve vašem životě nabízí.

Článek napsal Patricia Davis

Vlastník sntHOME a Silver Needle & Thread Custom Sewing
Tvůrce: Interior Design-Home Decoration & Lifestyle Event
Webové stránky: https://www.snthome.com
Webové stránky: https://www.silverneedleandthread.com
Profil LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/patricia-davis-53124435

Použijte kód kupónu WELCOME10 pro 10% slevu na první objednávku.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Jste ||částka|| daleko od dopravy zdarma.
No more products available for purchase